Vertrouw uw pipeteerresultaten dankzij artel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vertrouw uw pipeteerresultaten dankzij artel

Artel is sinds 1982 actief en helpt laboratoria bij hun gegevensintegriteit, bij het naleven van de regelgeving en hun workflow-efficiëntie. Dankzij innovatieve producten, diensten en expertise helpen zij life science labs hun doelstellingen voor uitmuntendheid te bereiken.

Het PCS pipetkalibratiesysteem is een draagbaar en gemakkelijk te gebruiken volumeverificatiesysteem dat eenkanaalspipetkalibratie, tussentijdse volumeverificatie en training en competentiebeoordeling van pipetgebruikers/operators vereenvoudigt.

Inventariseer je pipetten met de PCS-software en houd bij wanneer die gekalibreerd dan wel geverifieerd moeten worden. Laat de planning over aan de PCS software en ontvang een e-mailmelding, wanneer een pipet en of operator getest moeten worden. De status update en uitgebreide, auditeerbare documentatie laten toe te voldoen aan externe wettelijke vereisten of interne kwaliteitsnormen omtrent datakwaliteit te waarborgen.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Vertrouw uw pipeteerresultaten dankzij artel

Analis sa/nv

Analis, distributeur & fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria. Meer dan een vertrouwenslabel, UW KWALITEITSLABEL Lees meer