Verrassende samenwerking tussen Laboramastore & Inventum

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verrassende samenwerking tussen Laboramastore & Inventum

Wij kondigen graag onze nieuwe samenwerking met Inventum aan. Dit hollandse bedrijf is welbekend bij consumenten voor hun huishoudelijke apparatuur.

Nu is onze doelstelling om ook in ieder laboratorium een Inventum te kunnen plaatsen, voor monstervoorbereiding, koude opslag of als homogenisator.

Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.

Wilt u meer informatie over onze samenwerking, of bent u benieuwd hoe deze producten uw lab naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan contact met ons op via mail of bel naar (0)76 508 65 00.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Laboramastore

Uw Totaal Supplier LaboramaStore is sinds 1963 een gerenommeerd totaal-supplier voor laboratorium artikelen en onderdeel van Wilten Instrumenten Benelux. De basis van de website is concurrerende prijzen, voorraad, levertijd binnen... Lees meer