Vernieuwde multiwave polarimeter van Bellingham & Stanley

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vernieuwde multiwave polarimeter van Bellingham & Stanley

De ADP600 serie polarimeter beschikt vanaf nu over een Xylem’s interne Peltier temperatuurcontrole systeem, zodat u altijd gemakkelijk een meting kunt uitvoeren. Door deze stabiele temperatuurregulering kunt u nauwkeuriger meten. De ADP600 serie bestaat uit diverse modellen met een single, duo en multi golflengte. Nieuw in de ADP600 serie is de ADP670, met dit instrument kunt u gebruik maken van 7 golflengtes, 325, 365, 405, 436, 546, 589 en 633 nm.

Een volledige range aan accessoires zijn beschikbaar waaronder diverse meetbuizen, XPC buizen 100 en 200 mm, Low Volume en PEEK/glazen HCl resistent en UKAS gecertificeerde kwarts platen. Bovendien is het instrument geschikt voor zowel een doorlopende als een enkele meting. Deze zeer nauwkeurige polarimeter voldoet aan USP/EP/BP/JP (@589nm).

De ADP600 Serie Polarimeters van Bellingham & Stanley zijn door de flexibiliteit en de FDA-regulering 21 CFR deel 11 uitermate geschikt voor gebruik binnen de farmaceutische-, chemische-, suiker- en voedselindustrie.

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Geschreven door

Logo van:Vernieuwde multiwave polarimeter van Bellingham & Stanley

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer