Verminder uw monster-opwerktijd met UCT

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verminder uw monster-opwerktijd met UCT

De analytische vraag naar een meer efficiënte, robuuste en schone extractie van geneesmiddelen uit biologische matrices leidde tot de ontwikkeling van Clean screen®-absorptiemiddelen. Sinds 1986 heeft Clean screen® de industrie geleid met betrouwbare en reproduceerbare Solid Phase Extraction-producten en -toepassingen. Clean screen®-fasen zijn echte copolymere sorptiemiddelen die hydrofobe en ionenuitwisselingsfunctionele groepen bevatten die uniek zijn gepolymeriseerd tot een siliciumdioxidesubstraat.

Het ontwerp en de kwaliteit van Clean screen® biedt superieure monster clean up, recovery en reproduceerbaarheid. Scheidingen in gemengde modus zorgen voor maximale selectiviteit voor extractie van zuren, neutralen en basen. Deze selectiviteit maakt Clean screen® ideaal voor zowel screening- als bevestigingsanalyse voor vrijwel alle geneesmiddelencategorieën.

Clean screen®-kolommen worden op grote schaal gebruikt door forensische en klinische chemici, waaronder:
– Post mortem-onderzoeken
– Criminal Investigations
– Urine Drug Testing
– Atletisch drugs testen
– Racing Laboratories
– Therapeutische geneesmiddelenbewaking
– Medische drugsscreening

Als u extracties uitvoert uit viskeuze matrices zoals weefsel of paardenurine, ga dan naar ons XtrackT®-gamma, waar kolommen met hoog debiet / zwaartekracht worden gevonden. Het Dau clean screen®-adsorptiemiddel en andere fasen zijn beschikbaar in deze grotere deeltjesgrootte.

Per 1 januari 2019 is KRSS Europe BV de officiele distributeur geworden voor United Chemical Technologies (UCT, Inc.) in de Benelux.

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark