Verlaag uw operationele kosten met de HAIER Biomedical ULT-vriezers!

icon.highlightedarticle.dark Management
45 bekeken 23 februari 2023
Article image of: Verlaag uw operationele kosten met de HAIER Biomedical ULT-vriezers!

Een ULT-vriezer is essentieel voor elke medische faculteit of laboratoriumomgeving gezien de waardevolle temperatuurgevoelige biologische monsters. Maar vandaag de dag spelen factoren als energiebesparing en milieu een grote rol bij aanschaf van apparatuur.

Haier Biomedical heeft een groot assortiment ULT-vriezers waaronder een aantal superzuinige vrieskasten. Wat denkt u van een energieverbruik van minder dan 10 kWh/dag? Of zelfs een energieverbruik van 7,5 of 8 kWh/dag?

Bij aanschaf van een ULT-vriezer spelen meer belangrijke punten een rol zoals, hoeveel ruimte is er op het lab beschikbaar en hoeveel opslagruimte is nodig. Maar ook, hoe vaak is toegang tot de vriezer nodig en hoe snel is de vriezer weer op de ingestelde temperatuur na opening van de deur, zijn belangrijke punten. Deze uitgangspunten zullen veelal voor u bepalen of de aanschaf van een kast of kist gekozen gaat worden.

Denk bij u oriëntatie voor een ULT-vriezer eens aan de Smart Frequency Conversion ULT-vriezer (BP/BPT) van Haier Biomedical:

– De vriezer heeft een temperatuuruniformiteit van +/- 3 °C.
– Het duurt gemiddeld slechts 3 uur om -80 °C te bereiken (bij omgeving van 25 °C).
– Voor de bediening kunt u kiezen tussen een LCD-touchscreen of een LED-display.
– Door de superstille compressortechnologie en energiebesparende ventilator is het geluidsniveau ca. 43.5 – 47 dB(A).*
– Energieverbruik is 7,5 – 9,8 kWh/24h.*

Of misschien is de TwinCool serie beter passend voor u? Deze serie betekent een extra veilige keuze doordat deze 2 onafhankelijk werkende compressoren heeft. Elk onafhankelijk koelsysteem kan afzonderlijk -80 °C aanhouden. Dit houdt in dat bij uitval van 1 compressor de andere het overneemt.

Klinkt goed, maar hoe zit het dan met de prijs en garantie? De prijzen van deze ULT-vriezers zijn scherp en momenteel extra scherp bij Hettich Benelux door onze introductiekorting. Haier Biomedical geeft u 3 jaar garantie op vervangbare onderdelen van de ULT-vriezers en zelfs 5 jaar op de compressor.

Indien gewenst, kunt u bij aankoop van een ULT-vriezer gelijk een onderhoudscontract bij Hettich Benelux afsluiten. Zo bent u verzekerd van zo min mogelijk downtijd en een langere levensduur van uw vriezer.

Meer informatie of een prijs weten voor de ULT-vriezer van uw keuze? Neem contact op met ons verkoopteam via [email protected] / 088 221 99 00. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, dan kunt u één van de ULT-modellen zelf bekijken. Ook kunt u ons en de Haier ULT-vriezers vinden op de LabTechnology beurs op 12 en 13 april aanstaande in Den Bosch (stand L14).

Wist u dat wij naast de ULT-vriezers ook farmaceutische koelkasten, CO₂ incubatoren, cryo vriezers en horizontale ‘cross flow’ kasten van Haier Biomedical verkopen?

* afhankelijk van het model

Haier Biomedical producten icon.arrow--dark

Geschreven door

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer