Verbeter een MS analyse met Diamond Injectiespuiten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verbeter een MS analyse met Diamond Injectiespuiten

Naarmate MS instrumentatie gevoeliger meet en kleinere concentraties detecteert, wordt reinheid en reactiviteit van het analysesysteem steeds belangrijker. Met de toenemende gevoeligheid van de detectoren kan zelfs de kleinste overdracht (Carry-Over) van het sample of de kleinste interactie van het sample met het injectiematerialen een effect hebben op de analyse.

Als distributeur van Trajan kan Da Vinci Laboratory Solutions hiervoor een oplossing bieden met een nieuwe reeks Diamond MS injectiespuiten, waarbij de interactie met monster wordt geminimaliseerd en de monsterrecovery wordt gemaximaliseerd. Daarnaast zijn deze injectiespuiten stabieler en hebben ze een langere levensduur.

Bezoek de website van Da Vinci Laboratory Solutions voor meer informatie over de Diamond injectiespuiten of neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Download de flyericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Verbeter een MS analyse met Diamond Injectiespuiten

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer