VELP KS1000 Scrubber

Laatste wijziging: 6 november 2023
VELP Scrubber Kjeldahl
VELP Scrubber Kjeldahl | Foto: Salm en Kipp

VELP introduceert de KS 1000-Scrubber voor veilige Kjeldahl-analyse zonder kraanwateraansluiting, bespaart water en minimaliseert ruimte in het laboratorium.

Gaswassen, scrubben

Gaswassen, scrubben, is een cruciaal onderdeel van Kjeldahl-analyse om corrosie van de apparatuur en de vorming van een ongezonde werkomgeving te voorkomen.

VELP introduceert de KS 1000-Scrubber, ontworpen om meer veiligheid en gebruiksgemak te bieden zonder dat een aansluiting op het leidingwater nodig is.

De KS 1000-Scrubber is voorzien van geavanceerde wastechnologieën om giftige dampen te neutraliseren die worden geproduceerd tijdens de Kjeldahl-digestie en om de laboratoriumomgeving en de gezondheid van laboranten te beschermen.

Ruimtebesparende set

Er kunnen vier zuigkrachtniveaus worden ingesteld. Middels een intuïtieve interface kan het laboratoriumpersoneel de werking volledig controleren. Dankzij de minimale afmetingen biedt de KS 1000-Scrubber, samen met de compacte VELP DK- en DKL-digestie units, de meest ruimtebesparende set voor monsterdigestie en dampneutralisatie.

De KS 1000-Scrubber heeft geen aansluiting op kraanwater nodig, waarmee water kan worden bespaard en de invloed van waterdrukschommelingen en haperingen van de watertoevoer verleden tijd zijn.

Geschreven door

Logo van:VELP KS1000 Scrubber

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer