Uw cellen kwantificeren zonder deze te beïnvloeden met kleuringen?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uw cellen kwantificeren zonder deze te beïnvloeden met kleuringen?

De Fluidlab R-300 is een perfecte combinatie van een spectrofotometer en een automatische cel counter. Eenvoudige in gebruik, snel, draagbaar en nauwkeurig in zijn metingen. Elimineer de cytotoxische effecten en meetfouten tijdens een viability test, de Fluidlab R-300 analyseert zonder gebruik te hoeven maken van kleuringen. Met een golflengte van 375 tot 700nm en een bandbreedte van 2nm is deze spectrofotometer de kleinste in de wereld.

De gepatenteerde technologie analyseert een verscheidenheid aan vloeistoffen zoals bloed, urine, sperma, water en diverse cel suspensies. Ondanks dat de Fluidlab R-300 in uw handpalm past, volden de prestaties en nauwkeurigheid aan de standaardvereisten, waardoor het een essentieel instrument is voor diverse toepassingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het instrument, vraag vrijblijvend een demo aan.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Uw cellen kwantificeren zonder deze te beïnvloeden met kleuringen?

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer