Update voor Termaks stoven en ovens

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
31 bekeken 17 april 2023
Article image of: Update voor Termaks stoven en ovens

Met de introductie van de 9000 serie heeft Termaks het succes van de vertrouwde 8000 serie broedstoven en droogovens weten voort te zetten. Na een aantal jaren was de 9000 serie volgens de fabrikant toe aan een update. Naast enkele constructieve verbeteringen is de aangepaste kleurstelling het meest in het oog springend. Bovendien is de controller onder handen genomen, waarmee de bediening nog eenvoudiger en betrouwbaarder is.

Uiteraard zijn de eigenschappen die gebruikers weten te waarderen behouden. Zo is het bij de 9000 serie modellen mogelijk temperaturen in te stellen die slechts 2 °C boven kamertemperatuur liggen, wat de inzetbaarheid vergroot, en zorgt de automatische veiligheidsthermostaat ervoor dat de ingestelde temperatuurmarges automatisch worden aangepast aan de temperatuurinstelling. Om de incubatieruimte van de broedstoven te steriliseren is bij deze uitvoeringen een sterilisatie cyclus mogelijk van 40 minuten bij 180 °C. De Termaks 9000 serie bestaat uit (koel)broedstoven en ovens met inhouden van 25 tot 430 liter.

SALM EN KIPP

naar de website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Update voor Termaks stoven en ovens

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer