Tubes en plates voor perfect centrifugeresultaat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De nieuwe, conische tubes (15 en 50 ml) zijn een uitbreiding op het assortiment Eppendorf Tubes. Deze buizen zijn beschikbaar in verschillende zuiverheidsgraden voor verschillende applicaties in laboratoria. Een veilig design en een hoog gebruiksgemak zorgen voor een soepele sampleverwerking.

De Eppendorf Deepwell Plates 96 en 384 zijn ontworpen voor hoge prestaties bij alle manuele en automatische toepassingen. Met de Eppendorf Microplates zijn samples snel te lokaliseren. De platen zijn transparant waardoor ze snel te lokaliseren zijn. Beide plates beschikken over OptiTrack en Recover Max. Het hoge contrast van de alfanumerieke markering van de OptiTrack maakt het mogelijk om samples 30% sneller te identificeren en vermindert de kans op pipetteerfouten.

De geoptimaliseerde well-geometrie van Recover Max voorkomt sampleverlies en verbetert de mengeigenschappen. Zowel de tubes als de plates beschikken over een hoge g-Safe centrifugestabiliteit voor betrouwbare, veilige en snelle stappen tijdens het centrifugeproces en een verbeterde samplekwaliteit.

Eppendorf gebruikt in het productieproces gaan additieven als weekmakers en biociden, een waarborg voor de sample-integriteit, klik voor meer informatie op de link hieronder

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer