Totale monstervoorbewerking voor elementanalyse

icon.highlightedarticle.dark Bemonsteringsapparatuur
Laatste wijziging: 7 maart 2024
Belangrijke stappen in de monstervoorbewerking voor elementanalyse.
Belangrijke stappen in de monstervoorbewerking voor elementanalyse. | Foto: Salm en Kipp

De ontwikkeling van spectroscopietechnieken voor elementanalyse is de afgelopen decennia zo hard gegaan, dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan de monstervoorbereiding.

Hoewel de monsterdigestie stap terecht de meeste aandacht krijgt in het voorbereidingsproces, zijn er nog andere belangrijke stappen in de workflow van monstervoorbereiding die ook van invloed zijn op de resultaten van het laboratorium, waarvan sommige qua reikwijdte en schaal onverwacht kunnen zijn.

Daarom presenteert de fabrikant Milestone een ‘totale workflow’-benadering voor monstervoorbereiding, wat tot doel heeft de monsterdoorvoer, gegevenskwaliteit en veiligheid te verbeteren en de kosten te reduceren. Want dankzij vele decennia ervaring kent Milestone de aandachtspunten in de gehele monstervoorbereiding-workflow, en heeft het bedrijf passende apparatuur en accessoires ontwikkeld voor de meeste routinetaken.

Denk daarbij aan:

  • het toevoegen van reagentia
  • filtratie
  • de schoonmaak
  • bereiding van ultrazuivere zuren
  • het verwerken van ontsluitingsvaten

In feite hebben deze allemaal invloed op het de uiteindelijke analyseresultaten, en het leidt het optimaliseren van elke taak tot betere analyseresultaten, in minder tijd en tegen lagere totale kosten.

Daarnaast geven Milestone en de Nederlandse dealer SALM EN KIPP praktisch advies ter voorkoming van verstoringen van de workflow, zoals bijvoorbeeld onvolledige ontsluiting of monsterbesmetting, persoonlijk en online.

Kijk dus verder dan alleen monsterdigestie, en ontdek nieuwe benaderingen om de doorvoer, kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid en kosten van uw laboratorium te verbeteren.

Bekijk hier in detail de producten die leiden tot een perfecte elementanalyseicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Totale monstervoorbewerking voor elementanalyse

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer