Totaaloplossing voor kritieke toepassingen in biofarmaceutische processen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Totaaloplossing voor kritieke toepassingen in biofarmaceutische processen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) heeft BioPure Braided Hose Assemblies gelanceerd als een end-to-end oplossing voor bedrijven die montage, slangen, assemblage en validatie nodig hebben.
De gevlochten siliconenslangen vormen een veilige en betrouwbare oplossing voor vloeistoftransport onder hoge druk en combineren de platina-geharde siliconenslang van BioPure met tri-clamp verbindingen van roestvaststaal van biofarmaceutische kwaliteit.

Biofarmaceutische en farmaceutische bedrijven kunnen het risico van de toeleveringsketen verminderen en kwaliteitscontrole garanderen met het totale aanbod van WMFTS van slangassemblages ontworpen voor bulk vloeistoftransport en herhaald gebruik door autoclaaf sterilisatie.

Met test- en assemblagecentra in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voldoen de slangassemblages aan de USP-klasse VI-normen met 316 roestvaste fittingen en een SF4-oppervlakteafwerking.

Mark Lovallo, Product Manager, zegt: “Watson-Marlow is een van de weinige leveranciers die biofarmaceutische siliconen slang en machines roestvaststaal hygiënische fittingen in eigen huis produceert. Met tientallen jaren ervaring in siliconenextrusie, CNC-bewerking en het assembleren en testen van slangen, biedt Watson-Marlow een unieke kans voor eindgebruikers om het risico van de toeleveringsketen te minimaliseren en siliconen slangassemblages te betrekken van een betrouwbare leverancier.”
De slangassemblages zijn op maat gemaakte lengtes en worden geleverd met een permanent gekrompen roestvaststalen triclamp fitting. Alle slangassemblages worden onder druk getest om de integriteit van de slang te controleren en te bevestigen.

Meer informatie over BioPureicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Totaaloplossing voor kritieke toepassingen in biofarmaceutische processen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. Wij bestaan uit tien... Lees meer