Terugblik 2019 – HSE Solutions van ITIS

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Terugblik 2019 – HSE Solutions van ITIS

Wij kijken terug op een geweldig jaar waarin wij een groot aantal nieuwe SOFOS 360 en Chemwatch gebruikers mochten verwelkomen. Daarnaast hebben wij ook een groei gerealiseerd met onze applicaties RieView en InciView. Met de naderende feestdagen is het tijd voor een korte terugblik op 2019. Dank voor uw vertrouwen in ITIS en de fijne samenwerking.

SOFOS 360
Ook dit jaar hebben wij de functionaliteit van SOFOS 360 verder uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van de modules voor registratie afval en biologische agentia. Daarnaast hebben wij ook diverse koppelingen gerealiseerd. Bijvoorbeeld een koppeling met het bestelsysteem SAP en inloggen middels AD koppeling van Microsoft Azure. Ook het importeren van de SZW-lijst was een veelgehoorde wens waaraan wij in 2019 gehoor gegeven hebben. Daarnaast kunnen gebruikers van SOFOS 360 ook zelfstandig aan de slag met het maken van dynamische dashboards. Tot slot hebben onze ontwikkelaars hard gewerkt om de gebruiksvriendelijkheid verder te verbeteren. Benieuwd naar de toekomst van SOFOS 360? Neem dan contact met ons op via de button aan de rechterzijde.

Chemwatch
Ook bij Chemwatch heeft men niet stil gezeten. Een fors aantal updates zijn uitgerold om het gebruiksgemak verder te vergroten. Ook is de E-learning module voorzien van een uitgebreide update. Deze module wordt door gebruikers veel gebruikt om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de applicatie. Het doel van Chemwatch bij onze klanten? Hen helpen om op een gestrctureerde wijze invulling te geven aan het 4-stappenplan, opgesteld door Inspectie SZW. Met Chemwatch beschikt u altijd over een up-to-date SDS en is het uitvoeren van een risico beoordeling binnen 30 seconden gerealiseerd.

InciView
Iedereen heeft het recht op een veilige werkplek en na een dag werken weer gezond thuiskomen is iets dat vanzelfsprekend moet zijn. Steeds meer bedrijven leggen de focus op het creëren van een veilige werkplek en maken hiervoor gebruik van de applicatie InciView. Met deze applicatie kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier melding doen van (bijna) ongevallen. Een vrijblijvende online demo van deze applicatie? Onze accountmanagers verzorgen deze graag voor u.

RieView
Het hebben van een actuele risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) is wettelijk verplicht. Heeft u deze in 2020 niet op orde? Dan volgt er direct een boete. Dat was één van de genoemde punten in het jaarplan Inspectie SZW 2020. Om een veilige werkplek te kunnen creëren wilt u natuurlijk weten welke risico`s uw werknemers (kunnen) lopen. Steeds maar bedrijven maken daarvoor gebruik van RieView om de risico`s binnen het bedrijf te achterhalen. Meer weten over deze applicatie? Ook dan kunnen onze accountmanagers geheel vrijblijvend een online demo verzorgen.

HSE klantevents van ITIS
Net als in de voorgaande jaren hebben we alle geïnteresseerde) gebruikers van SOFOS 360 een klantevent georganiseerd op 15 mei 2019. Dit evenement is goed bezocht en zal naar alle waarschijnlijkheid ook in 2020 weer georganiseerd worden. TIjdens dit klantevent hebben wij onze klanten op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen en een roadmap voor de toekomst gepresenteerd.

Daarnaast hebben wij op veler verzoek ook een klantevent georganiseerd voor de gebruikers van Chemwatch. Ook voor dit klantevent was veel belangstelling en de opkomst was bijzonder goed te noemen. Het doel was gebruikers van Chemwatch te laten zien hoe zij de applicatie kunnen gebruiken om invulling te geven aan het 4-stappenplan. Natuurlijk mochten ook handige tips voor het gebruik van beide applicaties niet ontbreken.

Samenwerkingen
Al jarenlang werken wij samen met onze partners BIG en Chemwatch. Waarom? Omdat wij met deze partners onze klanten kunnen voorzien van actuele- en gevalideerde stofinformatie. Veilig werken begint immers met actuele stofinformatie toch? Deze samenwerking is ook in 2019 succesvol gebleken en zal dan ook worden voortgezet in 2020. Daarnaast heeft ITIS ook haar samenwerking met Altec verder uitgebreid. Bent u op zoek naar labelprinter om etiketten af te drukken in SOFOS 360 of Chemwatch? Wij brengen u graag in contact.

Tot slot wensen wij u fijne feestdagen en een veilig 2020.

Onze websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Terugblik 2019 – HSE Solutions van ITIS

ITIS

Sinds 1992 is ITIS marktleider op het gebied van informatiesystemen voor chemicaliënbeheer binnen ziekenhuizen, overheidsinstellingen, onderzoekslaboratoria en productiebedrijven. Met de applicaties SOFOS 360 en/of het internationale Chemwatch beschikt uw bedrijf... Lees meer