TAAG F – Multiplex real-time PCR-kits voor het opsporen van pathogenen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
108 bekeken 15 maart 2023
Article image of: TAAG F – Multiplex real-time PCR-kits voor het opsporen van pathogenen

Onze TAAG F-kits zijn eenvoudige, intuïtieve en gebruiksklare multiplex real-time PCR-kits, ontworpen om gelijktijdig tot 4 pathogenen zoals E. Coli, L. Monocytogenes, S. Aureus en Salmonella spp. te detecteren in één enkele aanrijkingsstap en één PCR-reactie, wat betekent dat de productiviteit tot 4 keer hoger kan en de kosten tot 4 keer lager.

TAAG F real-time PCR-kits worden geleverd in een kant-en-klaar SPID-formaat (SPID is de merknaam van de kant en klare testkits van Taag), waarmee de laboratoriumworkflow geoptimalisereerd kan worden zonder vervelende bewerkingstijden en zonder complexe apparatuur of hoogopgeleid personeel. Gewoon uw DNA laden, uw strips of plaat naar de PCR-apparatuur brengen… en klaar.

Onze TAAG F real-time PCR-kits zijn gevalideerd met duizenden verschillende matrices en zijn gebruikt om meer dan 1.000.000 echte klantmonsters te analyseren. Bij gebruik van de kits heeft de gebruiker toegang tot de TxA-software.

TAAG Xpert Assistant (TxA) is een platform gestuurd door data met kunstmatige intelligentie voor een geavanceerd laboratoriumbeheer, automatische interpretatie van PCR-resultaten en kwaliteitsborging.

Door genetica en kunstmatige intelligentie te combineren, hebben we het volledige potentieel van pathogenendetectie door PCR ontketend, zodat een laboratorium vol vertrouwen veilige en hoogwaardige producten kan leveren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark