SurveyIR FT-IR Microscoop Accessoire

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SurveyIR FT-IR Microscoop Accessoire

De SurveyIR™ is een nieuw FT-IR Microspectroscopie-accessoire die is ontworpen om de ultieme gebruikerservaring te bieden voor een breed scala aan microanalyse-technieken. Het unieke ergonomische ontwerp maakt een naadloze interactie mogelijk tussen gebruiker en instrument. De compacte configuratie en uitlijningsvrij optisch ontwerp van de SurveyIR maken eenvoudige montage in het FT-IR spectrometer-monstercompartiment mogelijk. Vanwege het compacte ontwerp past de SurveyIR in de meeste commercieel verkrijgbare FT-IR-spectrometers.

Hoge kwaliteit beelden
Visuele beelden van hoge kwaliteit worden geproduceerd via een 5.0 MP kleurencamera met hoge resolutie en een gezichtsveld van 1900 μm. Optische beelden met een hoge scherptediepte maken een snelle localisatie en uitlijning van het monster in reflectie, transmissie en ATR modi mogelijk. Een keuze uit drie ingebouwde LED-verlichtingsmodi (transmissie, reflectie en schuine of donkere veldverlichting) creëert een uitstekend contrast.

Ongeëvenaarde weergavekwaliteit door de clip-on diamant ATR vereenvoudigt de analyse en garandeert uitstekende monster / ATR-contact, inclusief visualisatie van dit monstercontact. Gekoppeld aan de clip-on ATR is de contact alarm van Czitek die zorgt voor constante krachtbewaking om te verzekeren dat het juiste contact met het monster wordt bereikt.

micro-ATR
Gelijktijdige weergave van het visuele beeld en het IR-collectie maken visualisatie en interactie met het monster mogelijk terwijl het IR-spectrum wordt waargenomen. IR-metingen worden uitgevoerd via de on-board detectorvan de FTIR in reflectie-, transmissie- en ATR-modi.

Innovatieve functies
– Te gebruiken in nagenoeg alle comerciele FTIR spectrometers
– Clip-on ATR-kristallen beschikbaar in Diamond, Germanium en Zinc Selenide
– Compleet mid-IR en far-IR spectrale bereik, alleen beperkt door spectrometer optica
– 2X optische vergroting levert 0,7μm / pixel op het monstervlak
– eSpot-software bestuurt variabele verlichting, IR-modus, variabele diafragma en ATR-contact alarm
– Variabele diafragma van 2000 tot 60μm bestuurd via eSpot-software
– Voeding via computer USB 2.0-kabel, + 5V DC

Toepassingen
FT-IR microspectroscopie van vezels, verven, polymeren, weefsels, farmaceutische werkzame bestanddelen, hulpstoffen, verdovende middelen, explosieven en mineralen

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Kaplan Scientific

Kaplan Scientific levert molecuul spectroscopie producten van o.a. Agilent Technologies, Specac, Pike Technologies, Harrick Scientific, ST-Japan, Art Photonics, Arcoptix, Czitek, Indatech en StellarNet/ Wij streven ernaar om uw applicatie vragen... Lees meer