Sprekers op MicroNanoConference bekend

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Sprekers op MicroNanoConference bekend

De internationale MicroNanoConference 2018 (iMNC) verbindt wetenschap met de industrie op het gebied van microsystemen en nanotechnologie.

Sprekers van o.a. NASA Ames Research Center, IBM, ASML, Frost & Sullivan, University of Singapore en TissUse verzorgen lezingen over onderwerpen zoals biosensing, microfluidics, organ-on-a-chip en functional surfaces. Het conferentieprogramma toont de verbindingen tussen wetenschap, industrie en klant door visies te geven vanuit verschillende perspectieven op barrières, oplossingen en nieuwe technologieën.

Naast het lezingenprogramma presenteren alle toonaangevende leveranciers, universiteiten en instituten zich in de centrale hal van de Beurs van Berlage met een table top of door een workshop te geven.

De iMNC vindt plaats op 11 en 12 december 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de iMNC18? Ga voor meer informatie en om aan te melden naar de website.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

MinacNed

MinacNed is a trade association with the aim of strengthening economic activity based on microsystems and nanotechnology. The members consist of research institutes, the manufacturing industry, suppliers, integrators and end-users... Lees meer