Snel betaalbare lab gebruiksartikelen in huis hebben?

icon.highlightedarticle.dark Materialen/ disposables
74 bekeken 27 oktober 2023
Laboratorium consumables
Laboratorium consumables | Foto: Labbox

Je wilt life science-kits, kunststof disposabels, filtratieproducten, meetinstrumentatie, doseeroplossingen, lab chemicaliën, labapparatuur en -benodigdheden snel geleverd hebben? Lees alles over de merken van Labbox.

tk1

Labbox Nederland levert je al deze laboratorium consumables snel, tegen een eerlijke prijs, en biedt daarbij een uitstekende klantenservice. De volgende merken zitten in ons assortiment:

1. Gquence Life science kits

Reagentia en kits voor moleculaire biologie. Het merk biedt een breed scala aan producten die verschillende technieken omvatten, zoals PCR, qPCR, elektroforese en zuiveringskits.

Bovendien worden de producten onder het merk Gquence ontwikkeld volgens geavanceerde methoden van onderzoek en ontwikkeling, en doorlopen ze strenge validatieprocessen, waardoor nauwkeurige, reproduceerbare en gebruiksvriendelijke prestaties worden gegarandeerd.

2. Astik’s laboratoriumbenodigdheden

Laboratoriumbenodigdheden behoren tot de meest voorkomende producten die dagelijks worden gebruikt.

Astik’s omvat allerlei soorten plastic verbruiksgoederen voor toepassing in laboratoria, klinieken, industrie…

Het Astik assortiment is zeer breed en transversaal; je kunt hier algemene verbruiksgoederen, zoals bekers en containers vinden, maar ook producten van de hoogste kwaliteit voor meer veeleisende en technische toepassingen, zoals cryobuizen en micropipettips.

Laboratorium glaswerk
Laboratorium glaswerk | foto:Adobe Stock
tk2

3. BRANCHIA filtratieproducten

Filtratieproducten, zoals steriel en niet-steriel filterpapier en filtermembranen en ook chromatografieproducten zoals spuitfilters en QuECHERS. Alle producten worden vervaardigd onder strikte kwaliteitsnormen om uitstekende prestaties te garanderen.

4. GRYNIA kunststof disposabels voor celcultures

Vele soorten kunststof gebruiksartikelen voor toepassing in de celcultuur. Binnen dit assortiment onder meer kweekplaten en -flessen, serologische pipetten en filtratie-eenheden.

Alle Grynia producten zijn steriel en nuclease-vrij en zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen, zoals USP klasse VI polystyreen. Al deze eigenschappen zorgen voor optimale omstandigheden voor celgroei.

Pipet
Pipet | foto:Adobe Stock

5. METRIA meetinstrumentatie

Meetinstrumenten zoals:

 • pH-meters
 • troebelheidsmeters
 • geleidbaarheidsmeters
 • balansen
 • tijdmeters
 • thermometers
 • refractometers
 • verbruiksgoederen
 • spectrofotometer cuvetten
 • chromatografie flesjes
 • pH-indicatorpapier
 • fotometrische reagentia

Met de producten van METRIA kan de gebruiker testen en metingen met een uitstekende precisie en betrouwbaarheid uitvoeren.

6. EASY vloeistofdoseringsproducten

De meest voorkomende instrumenten voor vloeistofdosering, zoals micropipetten met vast en variabel volume, elektronische micropipetten, doseerinstrumenten, digitale buretten en allerlei soorten pipetteerhulpmiddelen.

Al deze producten maken het mogelijk om efficiënt te werken met buitengwone precisie en gebruiksgemak.

7. Labkem laboratoriumchemicaliën

 • Algemene laboratoriumchemicaliën
 • producten voor biologische en microbiologische toepassingen
 • standaardoplossingen voor het kalibreren van instrumenten en hoogwaardige producten voor GC, HPLC, LC-MS, ICO en andere instrumentele analysetechnieken.

Labkem biedt ook zeer effectieve laboratoriumreinigingsmiddelen die ideaal zijn voor het reinigen van laboratoriummateriaal zoals glas, plastic, roestvrij staal en porselein. Daarnaast zijn ze biologisch afbreekbaar.

Temperatuurmeter
Temperatuurmeter
tk3

8. Lbx instruments laboratoriumapparatuur

Laboratoriumapparatuur, zoals roerders, baden, verdampers, centrifuges, broedstoven en vacuümpompen, samen met alle toebehoren die voor het gebruik ervan nodig zijn.

Onlangs is het assortiment verwarmingsmantels uitgebreid met een koelbroedstoof, een vacuümdroogoven, een hoogvacuümpomp en een moffeloven om aan alle mogelijke gebruikersbehoeften te voldoen.

De reeks bevat sinds 2022 ook een volledig aanbod van apparatuur voor stikstofbepaling volgens de Kjeldahl-methode.

9. LBG laboratoriumglas

Glazen voorwerpen voor laboratoriumgebruik, zoals onder andere kolven, pipetten, objectglaasjes, flacons en reageerbuizen.

Glas is een hard en temperatuurbestendig materiaal en heeft een hoge chemische stabiliteit, waardoor het bij contact niet reageert op andere elementen.

Dit maakt glas tot het perfecte materiaal voor de vervaardiging van verbruiksgoederen voor laboratoria.

Laboratorium glaswerk
Laboratorium glaswerk

10. HDN laboratoriumporselein

Porseleinen producten voor laboratoriumgebruik, zoals spatels, vijzels, kroezen of trechters.

Porselein is een materiaal dat veel wordt gebruikt in laboratoria vanwege zijn hoge weerstand tegen thermische schokken en chemische invloeden en zijn duurzaamheid.

11. Epibox veiligheidsoplossingen

Oplossingen op het gebied van veiligheid: beschermingsmateriaal zoals veiligheidsbrillen, schorten, hoofdkapjes, handschoenen en mondkapjes.

De producten in het assortiment voldoen aan diverse normen (EU 2016/425, EN 166 CE, EN 149:2001 ,…).

Het assortiment van Labbox
Het assortiment van Labbox

12. Clink rvs-materialen

Een verscheidenheid aan roestvrijstalen producten. Van spatels, tangen en kommen tot rekken en kroezen.

Roestvrij staal is een perfect materiaal voor dit soort laboratoriumproducten, omdat het zeer goed bestand is tegen corrosie.

Omdat het bovendien geen poreus oppervlak heeft, kunnen er geen ziektekiemen of bacteriën in groeien en is het zeer gemakkelijk te ontsmetten.

13. bb reinigingsaccessoires en meer

Accessoires voor de reiniging van het laboratorium, zoals doekjes, trekkers of rollen papier, maar ook andere praktische laboratoriumproducten zoals reageerbuisdispensers, cryogene etiketten of flaconstoppen.

Laboratorium vijzel
Laboratorium vijzel | foto:Adobe Stock

__________

Meer over labbox

Labbox assortimenticon.arrow--dark
Profile picture of Drs. Vincent Hentzepeter

Geschreven door Drs. Vincent Hentzepeter

Lees meer van Drs. Vincent Hentzepetericon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark