Smart Syringes voor uw PAL3 series II systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
40 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Smart Syringes voor uw PAL3 series II systeem

Smart syringes voor PAL3-serie II.

Alle Smart syringes zijn voorzien van elektronische gegevensopslag voor de hoogste precisie en procesveiligheid. De spuiten zijn uitgerust met een eigen lees- / schrijfchip met vooraf ingestelde parameters, bereiken en gebruiksregistratie.

De PAL Smart syringe is een integraal onderdeel van het PAL3-serie II-systeem.
Gegarandeerde kwaliteit: De consistente kwaliteit van elke spuit wordt gegarandeerd door CTC Analytics.

– Verhoogde procesveiligheid: Het ontwerp van de spuit is op maat gemaakt voor gebruik met het PAL-systeem – goedgekeurd en gevalideerd door CTC Analytics.
– Gebruiksgemak: de spuit wordt automatisch herkend door het PAL-systeem en alle belangrijke parameters worden automatisch geladen – voor een eenvoudige, snelle en foutloze installatie.
– Identificatie / herkenning: Elke spuit kan gedurende zijn volledige levensduur worden getraceerd door middel van zijn eigen specifieke ID.
– Traceerbare spuitgeschiedenis: Het totale aantal bewegingen, temperaturen, datum van eerste gebruik en andere informatie kan worden opgeslagen op de chip van elke PAL Smart syringe. Waarschuwingen voor preventief onderhoud kunnen worden geconfigureerd.
– Kleurcode voor gemakkelijke identificatie van het syringe type: Elke spuitkop is gekleurd volgens de kleurcode die op elke CTC-spuitverpakking is gedrukt.

Naar onze webpaginaicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Smart Syringes voor uw PAL3 series II systeem

GL Sciences B.V.

Leverancier voor de Chromatografie GL Sciences B.V. te Eindhoven is onderdeel van GL Sciences Inc. Japan. Onze eigen producten zijn voor de chromatografie markt en bestaan uit GC en HPLC kolommen, GC Multi Mode... Lees meer