Slimme thermoshaker

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Slimme thermoshaker

De Thermo-Shaker TS-100C Smart biedt intensieve menging en temperatuurregeling van monsters in microtestbuisjes of PCR-plaat. Het model beschikt over de mogelijkheid om monsters te koelen tot +4 °C en om maximaal 7 eenheden vanaf de pc via Bluetooth-technologie te bedienen. De stille, compacte schudder met lange levensduur bereikt de mengsnelheid snel en handhaaft en gelijkmatige rotatieamplitude. Hij heeft een stabiele (vooraf ingestelde) temperatuur binnen een breed bereik over het hele blokoppervlak.

Het LCD-display geeft vooraf ingestelde en huidige waarden van temperatuur, snelheid en tijd van gebruik weer. Verder kunnen de functies voor het verwarmen en mengen zowel gelijktijdig als onafhankelijk worden uitgevoerd.Er zijn vijf verwarmings- en koelblokken beschikbaar, waaronder een blok met een kunststof deksel voor de PCR-platen. Alle blokken zijn onderling uitwisselbaar en makkelijk installeerbaar.

Het instrument is toe te passen binnen verschillende werkgebieden: genetische analyse – bij extractie van DNA, RNA en verdere monstervoorbereiding; biochemische studie van enzymatische reacties en processen en extractie van metabolieten uit cellulair materiaal.De gegevens zijn te exporteren als Excel- en CSV-bestanden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark