Seminar 4D laboratorium

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar 4D laboratorium

Ben jij benieuwd hoe je jouw bestaande laboratorium kunt optimaliseren? Of een nieuw lab kunt ontwerpen? Wil je weten waarom dit sneller, goedkoper en efficiënter kan door middel van 4D?

Let op: er zijn beperkte plaatsen – dus wees er snel bij.

Schrijf je dan in voor ons seminar op 2 december in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het seminar duurt van 15:00 tot 17:30 met aansluitend een netwerkborrel.

https://www.labs31.com/nl/seminar-4d-laboratorium/

Wat kunt je verwachten tijdens dit seminar?
Wij weten alles van laboratoria en zien onszelf als experts. Daarom kunnen wij op vele manieren helpen. Eén van de manieren is om kennis te delen en een seminar leent zich daar perfect voor.

Tijdens dit seminar gaan we je meenemen in de wereld van het Laboratorium ontwerp en optimalisatie. Een laboratorium ontwerpen is niet iets waar jij iedere dag mee bezig bent. Dus wij kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen hoe en waar je moet beginnen bij het ontwerpen van een nieuw laboratorium. Tijdens dit seminar krijg je te zien hoe je dit proces eruit kan zien en ontdek je de voordelen van 4D.

Maar ook laten we zien hoe je een bestaand lab kunt verbeteren. Benodigde analyses en technieken kunnen rap veranderen. Een lab dat nog geen vijf jaar oud is, kan al achterhaalt zijn. Hoe kun je toch blijven innoveren zonder dat je tegen hoge kosten aanloopt? Na afloop van dit seminar heb jij gegarandeerd antwoord op deze vraag.

Zien we jou op 2 december in Rotterdam? Wij kijken uit naar je komst!

Let op: er zijn beperkte plaatsen – dus wees er snel bij.

Geschreven door

LABS31

Wij zijn jouw LabGuru en weten alles van laboratoria. We beschouwen onszelf als experts die jou op vele manieren kunnen helpen. Als we het zelf niet weten, dan zoeken we samen met je naar de antwoorden. We werken nauw samen met externe deskundigen. Lees meer