SEC-kolommen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
38 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SEC-kolommen

Tosoh Bioscience, leverancier van chromatografische oplossingen voor de scheiding van biomoleculen, introduceert TSKgel UP-SW30000-LS-kolommen voor grootte-uitsluitingschromatografie (SEC). Ze zijn de nieuwste toevoeging aan de TSKgel UP-SW-serie. De kolommen zijn gevuld met 2 μm op silica gebaseerde deeltjes en hebben een poriegrootte van 25 nm. Ze lijken op de TSKgel UP-SW3000-kolommen, die goed ingeburgerd zijn voor biotherapeutische analyses.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe kolommen is hun lage detectieniveau bij gebruik met geavanceerde methoden zoals multi-angle light scattering (MALS) en massaspectrometrie (MS). Bij inzet van de kolommen bij MALS leveren de lage ruisniveaus hoge signaal-ruisverhoudingen op en verbeteren ze de detectiegevoeligheid. Voor massaspectrometrietoepassingen verhogen de kolommen de efficiëntie van elektrospray-ionisatie, de algehele MS-prestaties en de uptime van het instrument. TSKgel UP-SW3000-LS-kolommen zijn verkrijgbaar met een binnendiameter van 4,6 mm en een lengte van 15 of 30 cm.

De kolom van 15 cm kent een kortere analysetijd, terwijl de kolom van 30 cm flink verhoogde piekparameters levert, zoals efficiëntie, asymmetrie en resolutie tussen fragmenten, monomeren en aggregaten van monoklonale antilichamen. Daarnaast laten de kolommen een hoge reproduceerbaarheid zien van injectie tot injectie, van partij tot partij en van kolom tot kolom. De kolommen zijn ook in te zetten binnen geoptimaliseerde HPLC-systemen, wat een soepele overdracht van de methode van HPLC naar UHPLC mogelijk maakt.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark