Science Park University Antwerpen beschikbaar voor huur

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Science Park University Antwerpen beschikbaar voor huur

Science Park Universiteit Antwerpen is een stimulerend bedrijvenpark voor innovatieve ondernemers op het gebied van ‘Life sciences en Environmental sciences’. Binnen een toegewijd netwerk worden ondernemers ondersteund en hun kansen op succes vergroot, zodat ze succesvol kunnen starten, groeien en blijven innoveren. Dit dynamische netwerk faciliteert kruisbestuiving tussen ondernemers, experts, kennisinstellingen en overheden.

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen beschikt over een complementair en kwalitatief aanbod van bedrijfsinfrastructuren in huur-, huur- en koopformules, alsook terreinen.

Incubator Darwin is het hart van het park. Met zijn open architectuur, sfeervolle vergaderruimtes en trendy koffiebar is incubator Darwin de place to be voor jong ondernemerstalent. Maak indruk op klanten en investeerders in dit prachtige gebouw met panoramisch uitzicht op de waterkant erachter.

Momenteel is er een labruimte van 52 m² beschikbaar op de eerste verdieping van het gebouw.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Science Park University Antwerpen beschikbaar voor huur

LabForRent

LabForRent biedt een online platform waarbij laboratoria labruimte kunnen huren en verhuren. Zo is LabForRent dé plaats waar vraag en aanbod naar laboratoria, clean rooms en andere R&D-faciliteiten elkaar treffen.... Lees meer