Scala Lab Event 2020

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Scala Lab Event 2020

Het bezoeken van een beurs. Deze traditie in de moderne wereld werd al ingezet in 1756, toen de eerste publieke beurs werd georganiseerd in Londen. En al sinds die tijd beleeft een ieder het bezoeken van een beurs anders. De een is op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, de ander is op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem en weer een ander is “gewoon nieuwsgierig”.

Wat de reden van uw bezoek ook is, we zijn allen gewend dat er ieder jaar weer een aantal beurzen georganiseerd worden, welke het bezoeken waard zijn. Hoe anders is dit in 2020.
Geen World Of Technology and Science, geen Laborama, geen Analytica..

Mede daarom heeft Scala Scientific besloten om van 26 t/m 29 oktober toch haar “stand” te openen voor geïnteresseerden. Allicht bent u benieuwd wat Scala Scientific allemaal voor uw lab kan betekenen? Of bent u bijvoorbeeld alleen benieuwd naar wat wij kunnen bieden op het gebied van veiligheid, of sample opslag.
Misschien bent u wel iemand die gerichter bezig is, en gewoon alles wilt weten over onze -86C vriezers.
Wij nodigen u graag uit in onze showroom, fysiek (volgens de richtlijnen van het RIVM) of virtueel.
Let op: vanwege de corona maatregelen is er beperkt plek, vol is dan ook vol.

Geschreven door

Scala Scientific B.V.

Scala Scientific, uw laboratorium apparatuur specialist. Scala Scientific (opgericht in september 2009) is een gevestigde naam in de Nederlandse laboratorium wereld. Scala Scientific heeft de mogelijkheid elk laboratorium in Nederland... Lees meer