Salm en Kipp leverancier van Faster veiligheidswerkbanken

icon.highlightedarticle.dark Microbiologisch veiligheidskabinet
1 mei 2024
FASTER biologische downflow veiligheidswerkbank
FASTER biologische downflow veiligheidswerkbank | Foto: Salm en Kipp

Sinds begin van dit jaar verzorgt Salm en Kipp vanuit Breukelen de verkoop, installatie en technische ondersteuning van Faster veiligheidswerkbanken.

De Italiaanse fabrikant produceert bioveiligheidskasten conform EN 12469 en NSF/ANSI 49 en laminaire flow kasten, zowel down-flow als cross-flow. Daarnaast bestaat het assortiment uit PCR-werkkasten, isolatoren in onder- en overdruk voor een maximaal beschermingsniveau, en afvoerloze zuurkasten met hoge flexibiliteit ten aanzien van filtermaterialen. Bovendien maakt Faster speciale kasten voor integratie van grote instrumenten of het afwegen/handelen van poeders.

Voor alle typen Faster werkkasten geldt dat ze ontworpen zijn voor eenvoudig reinigen en voldoen aan de hoogste normen wat betreft veiligheid en prestaties.

Veiligheidswerkbanken

Salm en Kipp heeft meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en service van veiligheidswerkbanken, en kan haar klanten daarom direct optimaal van dienst zijn.

Voor Salm en Kipp waren een aantal zaken doorslaggevend om tot een samenwerking te besluiten:

  • dat de productie in Europa plaatsvindt
  • de korte levertijden
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bovendien kan Faster flexibel inspelen op speciale verzoeken van klanten, iets wat Salm en Kipp de afgelopen jaren ziet toenemen. Beide partijen verwachten dat het assortiment van Faster perfect aansluit bij de behoeften van de Nederlandse markt, gezien de hoge eisen die hier worden gesteld aan kwaliteit, technologie, geluidsniveau, energieverbruik en technische ondersteuning.

Bekijk hier de FASTER SafeFAST Elite bioveiligheidskasten klasse IIicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Salm en Kipp leverancier van Faster veiligheidswerkbanken

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer