Rycobel voert kalibraties uit volgens ISO 17025

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rycobel voert kalibraties uit volgens ISO 17025

Bij Rycobel kunt u terecht voor zowel aankoop, onderhoud als kalibratie van uw toestellen. Ook toestellen van andere leveranciers kunnen door ons gekalibreerd worden. Deze unieke combinatie van aankoop, verkoop & service plaatst Rycobel op een unieke positie. Wij gaan prat op kwaliteit. Net die filosofie werd bekroond met het ISO 17025 certificaat.

Wij mogen dan ook met trots aankondigen dat wij reeds 8 parameters aan onze ISO17025 scope mochten toevoegen: Gewicht & massa, temperatuur, dikte, uv-stralingsvermogen, kracht, drukbepaling, spanning en afstand.

Goed om weten is dat onze service-afdeling niet alleen eigen toestellen kalibreert v, maar ook toestellen die u niet bij ons aankocht. Zo heeft u met Rycobel één aanspreekpunt voor al uw kalibraties. Handig, toch?

U wil uw toestellen laten kalibreren en het liefst volgens ISO17025? Dat kan. Contacteer ons en bekijk wat onze service afdeling voor u kan betekenen.

Geschreven door

Rycobel

Rycobel brengt concurrentievoordeel door het leveren en onderhouden van apparatuur voor het meten en verbeteren van productkenmerken  Al sinds 1950 biedt Rycobel oplossingen voor problemen die zich op de werkvloer... Lees meer