Rosalyn Building op de IQuarters: Laboratorium- en kantoorruimten per direct beschikbaar

icon.highlightedarticle.dark Management
175 bekeken 7 maart 2023
Article image of: Rosalyn Building op de IQuarters: Laboratorium- en kantoorruimten per direct beschikbaar

Een unieke kans doet zich voor; op een toplocatie in Amsterdam zijn per direct labruimtes en kantoorruimtes beschikbaar in het Rosalyngebouw in Amsterdam.

Het Rosalyn gebouw is onderdeel van een groot Science Park (IQuarters Campus). Het gebouw huisvest een reeks kleine bedrijven en ligt dicht bij het AMC en de snelweg.

Het laboratorium en de kantoren zijn allemaal gloednieuw (1,5 jaar) en ontwikkeld in samenwerking met een architect. De kantoren hebben glazen gevels waardoor de ruimte open en licht is.

Op de begane grond is een totaal van 464m2 (MLI labs en kantoren) beschikbaar en op de eerste verdieping 610 m2 kantoren waarvan 333m2 kantoren en 276m2 gedeelde ruimtes (keuken, vergaderzalen, lanceerruimte en telefoonlaarzen). Als alternatief is het ook mogelijk om 212m2 kantoren te huren en de andere ruimtes te delen met de huidige huurder.

De ruimtes worden gehuurd via Microbe&Lab BV, een MKB met een sterke focus op moleculaire diagnostiek, infectieziekten, Contract Research, Assay ontwikkeling & certificering & productie. Samenwerking op alle onderwerpen is mogelijk.

Op de begane grond van het gebouw is een vleugel van 464m2 beschikbaar voor verhuur. De vleugel bestaat uit 4 labruimtes, 3 kantoren, opslagruimte, een keuken, een toiletunit en een hal, inclusief veiligheidsdouche (zie plattegrond). Het gebruik van metaal met glazen wanden tussen de verschillende ruimtes zorgt voor een overzichtelijke en ruime omgeving.

De drie kantoren op deze verdieping zijn ingericht met tafels en stoelen en hebben in totaal 12 werkplekken.

De labruimten van ML I zijn respectievelijk ongeveer 43m2 (lab1), 54m2 (lab2), 43m2 (lab3) en 43m2 (lab4) groot. Alle labruimten hebben een wastafel (warm/koud kraan), een oogdouche en een explosieve/brandbare opslagkast. Verder zijn de labruimten voorzien van Led verlichting met persoonsdetectie, gietvloer en Trespa tafels en labstoelen met in totaal 37 werkplekken. Hier staan 4 BSC kasten (HEPA filters, recirculatie); 3 grote en 1 kleine klasse II verdeeld over lab 1 en lab 2. De labruimten kunnen worden opgewaardeerd tot MLII.

Op de eerste verdieping zijn er 10 kantoren, 1 vergaderruimte, 2 telefooncellen, een keuken en een loungeruimte (zie plattegrond voor meer details). Er zijn momenteel 31 werkplekken verdeeld over de verschillende kantoren. Alle kantoren zijn voorzien van systeemplafond, elektriciteit/internetpunten, Led-verlichting met persoonsdetectie en gietvloerhars. Ook op deze verdieping zijn er metalen en glazen wanden tussen de ruimtes, waardoor een ruime omgeving ontstaat. De gezamenlijke voorzieningen zijn een keuken, vergaderruimtes, zitruimte, lockers en de toiletten. Deze verdieping heeft ook toegangscontrole en alarm. Het is ook mogelijk om een deel van deze ruimte te huren, aangezien elke ruimte aparte sloten heeft en de faciliteiten gedeeld kunnen worden.

De gehuurde ruimtes zijn allemaal gloednieuw (<1,5 jaar) en ontwikkeld in samenwerking met een architect, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling van de ruimtes en het gebruik ervan. Zo is het mogelijk om van de kantoren en/of keuken laboratoriumruimte te maken met een investering in een luchtsysteem. Verder is er een optie voor kelderopslagruimte als er meer opslagruimte nodig is.

In de laboratoriumvleugel op de begane grond zijn extra opties beschikbaar (tegen betaling), zoals internet (splitsysteem), kantoorboekhouding en IT-ondersteuning, alarm- en beveiligingscontrole en sloten.

Voor alle ruimtes inclusief de laboratoria kan schoonmaak en afvalophaling worden geregeld. De laboratoria kunnen ook worden gerund onder de ISO-certificering van de eigenaar (ISO 9001, ISO 15189, ISO 13485 en ISO 27001*). * Certificering in uitvoering.

Verder zijn in het gebouw faciliteiten aanwezig, waaronder een receptie, een restaurant en grote vergaderruimtes tot 80 personen (gratis).

LabForRent is onderdeel van LabMakelaar Benelux B.V.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rosalyn Building op de IQuarters: Laboratorium- en kantoorruimten per direct beschikbaar

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer