Registratie van Biologische Agentia en gevaarlijke stoffen

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Registratie van Biologische Agentia en gevaarlijke stoffen

Bent u al bekend met de applicatie BRIS van ITIS? Al jarenlang maken onze klanten hiervan gebruik om te voldoen aan de registratieverplichtingen rondom Biologische Agentia (BA). Hieronder valt onder andere de registratie van Genetisch Gemodificeerde Organismen (GGO’s). Binnen BRIS is het mogelijk om de registratie van BA te koppelen aan de ruimtestructuur binnen GROS. Handig, want op deze manier kunt u alles registreren m.b.t. gevaarlijke stoffen en biologische agentia binnen één applicatie.

Registratie gevaarlijke stoffen en Biologische Agentia
Bent u op zoek naar een manier om de registratie van Biologische Agentia en gevaarlijke stoffen binnen één webapplicatie onder te brengen? Het is vanaf heden mogelijk met de applicatie SOFOS 360, de opvolger van GROS. Recent heeft ITIS hiervoor een nieuwe module ontwikkeld om binnen SOFOS 360 de registratie en vergunningen van Biologische Agentia bij te houden. Hierbij kunt u bij het invoeren van de vergunningen gebruik maken van één database met bacteriën, schimmels, virussen, parastieten, enzovoort. Deze gegevens zijn overgenomen van de GGO-lijsten, zoals deze door het RIVM zijn gepubliceerd.

Meerdere afdelingen
Wordt de registratie van gevaarlijke stoffen en BA gefaciliteerd vanuit verschillende afdelingen? Door gebruik te maken van de uitgebreide autorisatiestructuur binnen SOFOS 360 is dat geen enkel probleem. Met de rechtenstructuur kunt u aangeven welke persoon welke gegevens kan lezen, schrijven of muteren. Staan één of meerdere rechten uitgeschakeld? Dan zijn deze ook niet zochtbaar voor de gebruiker. U bent dus geheel vrij om de registratie van gevaarlijke stoffen en Biologische Agentia vanuit één of meerdere afdelingen uit te voeren.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde van dit bericht.

Geschreven door

Logo van:Registratie van Biologische Agentia en gevaarlijke stoffen

ITIS

Sinds 1992 is ITIS marktleider op het gebied van informatiesystemen voor chemicaliënbeheer binnen ziekenhuizen, overheidsinstellingen, onderzoekslaboratoria en productiebedrijven. Met de applicaties SOFOS 360 en/of het internationale Chemwatch beschikt uw bedrijf... Lees meer