Referentiestandaarden voor medicijnen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Referentiestandaarden voor medicijnen

Op zoek naar standaarden waarmee u de kwaliteit van geneesmiddelen en haar grondstoffen kunt controleren? Da Vinci levert via haar Indiase partner Pharmaffiliates Analytics & Synthetics (P) Ltd, nu een uitgebreid pakket referentiestandaarden voor Europese Farmacopoea aan.

De ontwikkeling van medicijnen is een complex en tijdrovend proces, waarvan chemische synthese is een essentieel onderdeel is. Het zelf samenstellen van referentiestandaarden vraagt echter veel tijd van een analist en levert extra administratief werk op. Een oplossing hiervoor van Da Vinci Laboratory Solutions is het aanbieden van de kant-en-klare referentiestandaarden van Pharmaffiliates.

Meer dan 7500 standaarden zijn uit voorraad leverbaar en worden altijd voorzien van een analyse certificaat, chromatografische concentratie, infrarood spectra, NMR & MASS spectra. Synthese is mogelijk van verontreinigingen en metabolieten van actieve farmaceutische ingrediënten zoals antibiotica en steroïden.

Wilt u meer weten over het assortiment van Pharmaffiliates? Neem dan contact op met de afdeling Supplies van Da Vinci Laboratory Solutions.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Referentiestandaarden voor medicijnen

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer