Raman-spectroscopie naar een hoger niveau | Metrohm

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Raman-spectroscopie naar een hoger niveau | Metrohm

Met de overname van B&W Tek LLC door het Zwitserse Metrohm AG in juli 2018 is een van de grootste aanbieders van oplossingen voor toegepaste Raman-spectroscopie gevormd.
Klanten van over de hele wereld zullen profiteren van de krachtenbundeling van deze technologieleiders op het gebied van Raman-spectroscopie. Dat is de boodschap die Metrohm en B&W Tek willen uitdragen naar de markt. Naast het gevestigde distributienetwerk van B&W Tek leveren inmiddels ook een aantal dochterbedrijven van Metrohm het volledige assortiment van de B&W Tek productlijn.
De B&W Tek portfolio vult het bestaande Raman-assortiment van Metrohm aan met innovatieve technologie (bijvoorbeeld gepatenteerde ‘see-through’ technologie voor metingen door ondoorzichtige verpakkingen en speciale oplossingen voor reductie van achtergrondfluorescentie) en breidt deze uit met draagbare Raman-analyzers voor gebruik in het laboratorium en in het veld, alsmede oplossingen voor lasergeïnduceerde breakdown spectroscopie (LIBS).
Klanten kunnen nu kiezen uit een unieke portfolio van mobiele Raman-systemen, die voorzien in een breed scala aan oplossingen, van de identificatie van explosieven en illegale stoffen tot kwaliteitscontrole van farmaceutische producten, die volledig conform de regelgeving is. De draagbare en handheld Raman-systemen bieden veelzijdige, eenvoudig te gebruiken oplossingen die kunnen worden geconfigureerd voor de behoeften van individuele klanten voor gebruik in vrijwel elke industriesector.
Naast geavanceerde technologie kunnen Metrohm- en B&W Tek-klanten rekenen op applicatiesupport en service van ervaren en gecertificeerde deskundigen van meer dan 80 Metrohm-bedrijven en exclusieve distributeurs in 120 landen over de hele wereld.

Geschreven door

Metrohm Nederland B.V.

Metrohm is één van ’s-werelds meest vertrouwde fabrikanten van instrumenten voor chemische analyse en is wereldwijd markleider in titratie. De technieken en methoden voor laboratoriumanalyse zijn ook beschikbaar voor geautomatiseerde... Lees meer