Projectinrichting en projectmanagement

icon.highlightedarticle.dark Management
99 bekeken 6 maart 2023
Article image of: Projectinrichting en projectmanagement

Labolutions is gespecialiseerd in projectinrichting en projectmanagement van laboratoria en werkt intensief samen met Europese producenten van innovatieve en hoogwaardige labproducten. Labolutions streeft naar modulaire, duurzame en veilige laboratoriuminrichting die voldoet aan de hoogste standaarden.

Met het zusterbedrijf Labs31 ontwerpen ze laboratoria middels BIM REVIT, waarbij ook labapparatuur en -installaties worden meegenomen. Dankzij de samenwerking met n-SAFE biedt Labolutions complete en hoogwaardige oplossingen voor laminaire flowkasten en microbiologische veiligheidswerkbanken.

LabInterior brengt een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige zuurkasten, laboratoriumtafels en opslag- en afvalmanagementkasten en verzorgt complete laboratoriuminrichtingen, van ontwerp tot oplevering.

Met Pregl Digital biedt Labolutions een innovatieve oplossing voor het beheer van chemicaliën, bioregents, verbruiksartikelen en apparatuur, waardoor efficiëntie, productiviteit en kosteneffectiviteit worden verhoogd. Dankzij deze innovatieve oplossing wordt een laboratorium omgevormd tot een slimme en intelligente inrichting. Tijdens de Laborama wordt er live op de stand van Labolutions (B15) een demonstratie gegeven van de integratie van Pregl Digital in een labontwerp.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark