PLA2023EUROPE 10e editie

icon.highlightedarticle.dark Management
13 februari 2023
Article image of: PLA2023EUROPE 10e editie

Het Paperless Lab Academy®-project, gelanceerd in 2013 met als doel een ideaal leerplatform te creëren voor degenen die denken aan het consolideren, integreren en vereenvoudigen van wetenschappelijke databeheersystemen, is nu het jaarlijkse congres om op de hoogte te blijven van de digitale transformatie van het laboratorium en kwaliteitsprocessen.

Bij het vieren van zijn 10e Europese editie beschikt het programma over casestudy’s van projectleiders die instrumenteel zijn geweest bij het aandrijven van de digitale transformatie van het laboratorium van hun organisatie. Ze delen hun strategie voor het aanpakken van een specifieke zorg en hun ervaringen onderweg.

Digitale gegevensbeheerdiscussies tijdens de 10e editie van het Paperless Lab Academy® Europa

Bij Paperless Lab Academy® geloven we dat discussies voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht ervaring. Vandaar dat de sessies voldoende achtergrondkennis en duidelijke casestudy’s bieden voor een goed begrip en maximaal voordeel voor het publiek. Hierom zoeken we verhalen over de implementatie van lab informatie, maar nog belangrijker, innovatieve aanpakken die we kunnen delen.

Deze 10e editie richt zich nog nader op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de GXP-omgeving en cybersecurity in de life science-industrie, evenals de automatisering van QC-processen en de projecten van wereldwijde implementatieschaal…

“Ik vind het leuk om deel te nemen aan de PLA omdat ik weet dat ik kan anticiperen op wat we de komende maanden binnen mijn bedrijf zullen bespreken” Hoofd Kwaliteitscontrole, Europese farmaceutische onderneming.

Tot slot zou het Paperless Lab Academy® niet mogelijk zijn zonder zijn partners, die elke editie ondersteunen en in totaal meer dan 60 oplossings- en serviceproviders uit alle edities vertegenwoordigen. Ze vullen het programma aan met gesponsorde workshops, waarin hun materiedeskundigen hun kennis en visie op de industrie delen en hun nieuwste oplossingen presenteren om specifieke vereisten aan te pakken.

“Ik ben onder de indruk van de groei van het Paperless Lab Academy®-evenement van jaar op jaar. Het is voor mij een gezaghebbende bron van informatie die me op de hoogte houdt van markttrends en alles wat er in de branche speelt, om nog maar te zwijgen over de uitstekende netwerkmogelijkheden.

Ik vind het bijzonder opvallend voor de breedte van de onderwerpen op de agenda en de kwaliteit van de presentaties: ik ben erg blij dat sessies die door sponsors worden gegeven, ver verwijderd zijn van pure verkoopgesprekken en een zeer nuttige context en inzicht bieden over de branche en het ecosysteem van de markt leveranciers.” Hoofd Global Laboratory Execution, Boehringer Ingelheim

Vind meer informatie over onze keynote sprekers, panelleden, workshopleiders, exposanten en moderators.

Wie profiteert van de Paperless Lab Academy®
PLA wordt jaarlijks gehouden en is gericht op directeuren en managers van onderzoek en ontwikkeling, operationele uitmuntendheid, kwaliteit en IT-afdelingen in de farmaceutische, cosmetische, biotechnologische, petrochemische, chemische, voedings- en dranken-, consumentengoederen- en service laboratoriummarkten.

Over de Paperless Lab Academy®
De Paperless Lab Academy® is eigendom en wordt georganiseerd door NL42 consulting, een onafhankelijk consultancybureau waarvan de diensten zich richten op de digitalisering van laboratorium- en kwaliteitsprocessen. Het team combineert expertise, technische kennis, internationale netwerkbouw in de laboratoriuminformatie-industrie en een diep begrip van laboratorium workflows

Registratie en programma zijn beschikbaar op onze website.

Geschreven door

Logo van:PLA2023EUROPE 10e editie

Paperless Lab Academy® conferences

Paperless Lab Academy®: the annual congress you should attend to keep up to date with the digital transformation of laboratories and quality processes. Lees meer