Pathologie Friesland gaat voor LMS 5.0

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
76 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Pathologie Friesland gaat voor LMS 5.0

Na een professioneel ingestoken tender en een zorgvuldig selectietraject heeft Pathologie Friesland gekozen voor LMS 5.0 van Deutsche Telekom Healthcare. Met name de toekomstvisie en ontwikkelstrategie van Deutsche Telekom Healthcare in combinatie met het feit dat LMS 5.0 uitstekend ondersteunt bij regionale samenwerkingen gaf hierbij de doorslag.
Verwacht wordt dat het systeem de 2e helft van dit jaar live gaat bij Pathologie Friesland.
LMS 5.0 is (als opvolger van Lms poema) een toekomstbestendig pathologie management informatie systeem dat de complete workflow op een lab ondersteunt met een volwaardige integratie van de digitale pathologie.

Met LMS 5.0 blijven we aansluiten op ontwikkelingen
“Door te kiezen voor Deutsche Telekom Healthcare en LMS 5.0 worden wij in staat gesteld om aan te kunnen blijven sluiten op de ontwikkelingen in het pathologie vakgebied op de korte en de lange termijn. De mogelijkheid om actief te participeren in de Innovation Board en zo mede de ontwikkelingsroute te mogen bepalen, spreekt ons erg aan.” aldus Han Morshuis, bestuurder Pathologie Friesland.

Vooruitstrevend lab ter versterking visie op pathologie
Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare Nederland: “Pathologie Friesland is een vooruitstrevend laboratorium. Dat werd ons meteen al duidelijk. Voor Deutsche Telekom Healthcare is het waardevol om hier haar laboratorium management informatie systeem te mogen implementeren. De visie van Pathologie Friesland kan, tezamen met die van onze andere klanten, een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling. Met ons deskundige team en LMS 5.0 kunnen we hierin voorzien. Ik zie uit naar onze samenwerking.”

Geschreven door

Deutsche Telekom Healthcare

Deutsche Telekom Healthcare Solutions Netherlands B.V. levert op de Nederlandse en – in toenemende mate – de internationale zorgmarkt (België, Polen, Zwitserland, Nederlandse Antillen) producten, diensten en consultancy voor de... Lees meer