OPTi Multi® digitale handrefractometer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: OPTi Multi® digitale handrefractometer

Draagbaar. Betrouwbaar. Digitaal.
Wilten Instrumenten lanceert met trots de nieuwe OPTi Multi® digitale handrefractometer van Bellingham & Stanley. Deze digitale handrefractometer beschikt over alle handrefractometerschalen van Bellingham + Stanley, wat betekent dat u niet langer extra hoeft te betalen voor modellen met een hoge brix.
Verder past het in de palm van uw hand en is het in staat is om u meer dan 10.000 metingen te geven. Het beschikt over een roestvrijstalen prismaschotel die de monstertemperatuur snel stabiliseert en een duurzame IP65-behuizing.

Zo eenvoudig als 1, 2, 3
De ingebouwde bibliotheek met 50 gangbare schalen kan op elk moment worden verwisseld en geselecteerd. De keuze van de schaal is aan jou. Met tot 3 schalen direct beschikbaar met een druk op de knop, is de OPTi MUlti® de meest veelzijdige refractometer met veel functies op de markt. Brix nodig voor de ene toepassing en alcohol voor de volgende? Geen probleem. Het wisselen van weegschaal kost slechts een moment, en met een afleestijd van 2 seconden per monster is het een van de snelste en handigste manieren om uw monster onderweg te controleren en te monitoren.

Slim & ergonomisch
De OPTi Multi® is eenvoudig te bedienen en biedt een uitstekende concentratieanalyse ter plaatse met automatische temperatuurcorrectie. Nauwkeurige meting met één knop en een duidelijk LCD-display bieden betrouwbare resultaten, ongeacht wie de meting uitvoert.
Dankzij het compacte ontwerp en de combinatie van slimme software en ergonomische hardware, is de OPTi Multi® perfect om overal metingen uit te voeren. Een digitale handrefractometer van topkwaliteit die kan worden gebruikt om de opgeloste vaste stoffen of mengverhoudingen van producten te controleren, variërend van vers fruit tot industriële chemicaliën.

Alles binnen handbereik voor € 295,-
Hierdoor is de nieuwe OPTi Multi® met recht een handrefractometer voor alle gelegenheden. Voor slechts € 295,- is deze van u. Interesse? Neemt u dan gerust contact met ons op per mail of bel +31 (0)76 508 65 00

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:OPTi Multi® digitale handrefractometer

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer