Opslag en consignatie LabMakelaar Benelux B.V.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Opslag en consignatie LabMakelaar Benelux B.V.

Of het nu gaat om laboratorium kasten, stoelen, tafels of apparatuur, het opslaan van dit meubilair kan veel ruimte in beslag nemen. Groeiende bedrijven hebben vaak niet de opslagcapaciteit om deze voorraden op te slaan. Dit kan een enorme belemmering zijn op zowel logistiek- als financieel gebied.

LabMakelaar Benelux B.V. staat altijd klaar om te helpen. Naast al onze andere producten en diensten bieden wij ons ook aan als voorraadnemer om te ondersteunen bij het opslaan van laboratorium meubilair en apparatuur. Op deze manier kunt u genieten van een overzichtelijke voorraad en bieden wij een veilige opslagplaats aan voor al uw goederen. Ook hoeft u niet direct op zoek naar een grotere opslagplaats, en wordt er budget over gehouden voor andere zaken. Hierdoor loopt u als voorraadgever minder risico, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over uw ongebruikte apparatuur.

Dat is nog niet alles. Terwijl er gebruik wordt gemaakt van onze opslag is het ook nog mogelijk uw voorraad via ons vanuit consignatie te verkopen. Ons altijd groeiende klantenbestand en ons ruime variërende assortiment biedt veel perspectief voor elk stuk meubilair of apparaat dat binnenkomt. Doordat wij de goederen al in ons magazijn beschikbaar hebben, wordt het verkoopproces een stuk eenvoudiger gemaakt voor beide partijen.

Wilt u weten wat wij nog meer kunnen betekenen op het gebied van opslag en consignatieverkoop van laboratorium apparatuur en meubilair? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Opslag en consignatie LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer