Op zoek naar een cryogene oplossing voor uw laboratorium?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
97 bekeken 6 juni 2023
CRYO vriezer Hettich
CRYO vriezer Hettich | Foto: Hettich Benelux

Staat u soms voor een lastige keuze? Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een cryogene oplossing voor uw laboratorium, gespecialiseerd in beenmerg, stamcellen of biologische producten? De keuze tussen een cryo-vriezer met vloeibare stikstof of een stroom aangedreven vriezer kan dan een uitdaging zijn.

Als u werkt met kleinere volumes en waarde hecht aan energiezuinigheid en duurzaamheid, dan raden we u de Haier Biomedical DW150W209 -150 cryo-vriezer aan. Deze geavanceerde vrieskist verbruikt maar liefst 30% minder stroom dan andere cryo-vriezers en is wereldwijd de enige Cryo-vriezer die gebruikmaakt van hydrocarbon, een absoluut 100% groen koelgas! Met een royale capaciteit van 209 liter en een LCD-touchscreen met een nauwkeurigheid van 0.1 °C biedt deze vriezer u een efficiënte en betrouwbare oplossing.

Hoewel de initiële investering hoger is dan die van een cryogene vriezer met vloeibare stikstof, is deze optie op de lange termijn veel kosten effectiever. Bovendien brengt de Haier Biomedical DW150W209-150 vrieskist extra voordelen met zich mee, zoals verbeterde veiligheid zonder extra veiligheidseisen, in tegenstelling tot de vloeibare stikstofversie (PGS 9:2014). U bent niet langer afhankelijk van de logistiek van vloeibare stikstof (LN2).

Met deze Haier cryo-vriezer kiest u voor efficiëntie en duurzaamheid, daarnaast biedt deze geavanceerde oplossing nog meer voordelen voor uw laboratorium. Deze cryo-vriezer kan uit voorraad op korte termijn geleverd worden.

Bekijk de voordelen van deze Haier Biomedical -150 cryo vriezer in de video.

In Nederland is Hettich Benelux de vertegenwoordiger van deze Haier vriezers, neem gerust met ons contact op om te kijken wat voor u de best passende oplossing is.

Meer informatie? icon.arrow--dark

Geschreven door

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer