Onthulling vernieuwd Poly Temp Scientific door directeur FHI

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op de eerste dag van de W0TS zal FHI directeur Paul Petersen de stand van Poly Temp Scientific onthullen en het eerste exemplaar van de nieuwe bedrijfsbrochure in ontvangst nemen. Poly Temp Scientific stelt het zeer op prijs dat dhr. Petersen ondanks een drukke agenda de onthulling gaat verrichten. ‘Erg leuk dat ik door een van onze langstzittende leden gevraagd wordt om dit te doen. Als branchevereniging zijn wij namelijk betrokken bij de groei en ontwikkeling van onze leden’.

Poly Temp Scientific richt zich op levering en onderhoud van algemene laboratoriumapparatuur en heeft haar identiteit, werkwijze en kijk op de markt uitgewerkt en tot uiting laten komen in een verfrissende huisstijl. Dit alles zal te zien zijn op de vernieuwde beursstand in de World of Laboratory.

Het in 1984 opgerichte bedrijf voert deze visuele update door vanwege ontwikkelingen in het productaanbod en dienstverlening. ‘Als bedrijf zitten we in een positieve flow en dit mag ook tot uiting komen in de presentatie van ons bedrijf als geheel. De beurs lijkt ons een mooi moment om dit aan het publiek en relaties te presenteren’, aldus directeur Robert van der Kuijlen.

Over Poly Temp Scientific
Poly Temp Scientific verzorgt in Nederland en vijfentwintig andere landen in Europa de levering van algemene laboratoriumapparatuur. Het hoofdkantoor inclusief service- en distributiecentrum is gevestigd in Bolsward. Het leveringsprogramma in Nederland bestaat onder andere uit ultra lage temperatuur vriezers, incubatoren en microbiologische veiligheidskabinetten. Naast levering en installatie verzorgt Poly Temp Scientific ook het onderhoud van alle apparaten in eigen beheer. Tot de klantgroepen behoren universitaire ziekenhuizen, bloedbanken, biobanken en diverse laboratoria .

U bent van harte welkom om de opening bij te wonen op 4 oktober om 10:00
Ons standnummer is 7F008 in hal 7.

Bezoek Polytemp.nl icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Onthulling vernieuwd Poly Temp Scientific door directeur FHI

Poly Temp Scientific B.V.

Onze medewerkers worden onderdeel van uw team. Door met u mee te denken, de juiste apparatuur te adviseren en deze met eigen monteurs te onderhouden zijn we niet alleen leverancier... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer