NIEUWE VELP UDK DISTILLATIESYSTEMEN

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NIEUWE VELP UDK DISTILLATIESYSTEMEN

Met een aantal vernieuwingen zijn de VELP UDK-destillatiesystemen nog eenvoudiger in gebruik, en voldoen ze aan de hoogste eisen op het vlak van betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid. De UDK-destillatiesystemen zijn geschikt voor Kjeldahl-stikstofanalyse, TKN, eiwitten, ammoniumstikstof, salpeterzuur (Devarda), TVB-N, sulfieten, fenolen, vluchtige zuren, cyaniden en alcoholgehalte. De verbeterde technologie zorgt voor ongekende nauwkeurigheid en precisie, zelfs voor uitdagende monsters die een lage hoeveelheid stikstof bevatten, met een detectielimiet (LOD) van 0,015 mgN en een kwantificatielimiet (LOQ) van 0,04 mgN.

Alle modellen van de nieuwe UDK-serie voorzien van de door VELP gepatenteerde titaniumcondensor voor de meest efficiënte thermische uitwisseling en een laag waterverbruik. Het benodigde onderhoud wordt gereduceerd dankzij de exclusieve en nieuwe Technopolymer Splash Head die tot 10.000 analyses mee kan.

De nieuwe gebruikersinterface en software begeleiden de operator stap voor stap, en geven snelle terugkoppeling bij het instellen van de parameters en het controleren van de analyseresultaten. In overeenstemming met GLP en ISO, kan toegang worden toegekend aan specifieke collega’s. Met een optionele upgrade van het softwarepakket, voldoen de UDK 159 en 169 systemen aan de 21 CFR part 11 basiseisen.

Uniek is dat de meeste UDK-modellen beschikken over een verbindingsoptie met het VELP Ermes Cloud Platform, zodat u op afstand het systeem kunt bedienen, toegang hebt tot de database en meldingen ontvangt.

De onderhoudsvrije automatische Kjeldahl-analyser UDK 159 en 169 worden geleverd met een geïntegreerde colorimetrische titrator voor een volledige, kalibratievrije automatische procedure met realtime grafiek weergave om de titratie te controleren.

Met een aantal nieuwe accessoires, zoals zuurpompsets en barcodelezer, zijn de VELP UDK-systemen aan te passen aan de meest uiteenlopende analytische en laboratoriumvereisten.

Overzicht icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:NIEUWE VELP UDK DISTILLATIESYSTEMEN

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer