Nieuwe SZW lijst per 1-7-2020 (Staatscourant)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe SZW lijst per 1-7-2020 (Staatscourant)

Weet u dat er in Nederland naar schatting zo`n 4.100 mensen sterven aan een beroepsziekte? Dat ongeveer 3.00 mensen daarvan als gevolg van stoffenblootstelling? Kanker is met 2.100 sterfgevallen per jaar de meest voorkomende oorzaak. Maakt men binnen uw bedrijf gebruik van CMR-stoffen? Dan bent u wettelijk verplicht hiervan een registratie bij te houden op persoonsniveau.

SZW-lijst per 1 juli 2020 (Staatscourant)
Tweemaal per jaar publiceert de Staatscourant de Nieuwe SZW-lijst van kankerverwekkende stoffen en processen. Meestal in de maanden januari en juli. Heeft u te maken met wijzigingen in het eigen register? Vergeet dan niet uw leverancier(s) te vragen om een nieuw veiligheidsinformatieblad. Daarnaast geldt ook de aanvullende CMR registratieplicht.

Downloaden nieuwe SZW lijst
Wilt u de nieuwe SZW lijst ontvangen per e-mail? Neem dan contact met ons op via de contactbutton aan de rechterzijde van dit bericht. Wij kunnen de nieuwe lijst leveren in PDF en/of XML bestand.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe SZW lijst per 1-7-2020 (Staatscourant)

ITIS

Sinds 1992 is ITIS marktleider op het gebied van informatiesystemen voor chemicaliënbeheer binnen ziekenhuizen, overheidsinstellingen, onderzoekslaboratoria en productiebedrijven. Met de applicaties SOFOS 360 en/of het internationale Chemwatch beschikt uw bedrijf... Lees meer