Nieuwe standaard voor Purge & Trap Sample Concentrator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Eclipse 4760 Purge and Trap Sample Concentrator zet een nieuwe standaard voor de GC/GC MS-analyse van vluchtige organische stoffen (VOCs)-analyse. Dit vierde generatie systeem omvat alle populaire functies van het bekende Eclipse Purge & Trap platform geïntroduceerd door OI Analytical. De Eclipe 4760 biedt kortere cyclustijden, een hogere monsterdoorvoer, intuïtieve software en een systeemdesign dat ruimte bespaart en voor een gemakkelijke toegang tot componenten zorgt. Dankzij de TruColour LED indicator is de status van het systeem direct waar te nemen.
Ontworpen om de efficiëntie te verhogen maximaliseert Eclipse 4760 de sample doorvoer, vereenvoudigt het de probleemoplossing en minimaliseert het de systeemuitval. Zo voldoet Eclipse 4760 volledig aan alle Usepa clp , State, de EU, en ISO voc-methoden, protocollen en controle-eisen.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe standaard voor Purge & Trap Sample Concentrator

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer