Nieuwe Range Laboratorium Generatoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Range Laboratorium Generatoren

Avilo presenteert 4 nieuwe series stikstofgeneratoren voor analytische toepassingen. In het kader van het 20 jarig bestaan hebben zij bestaande modellen verbeterd en nieuwe modellen geïntroduceerd. De FLUXX-Series zijn speciaal ontworpen voor de productie van hoge kwaliteit stikstofgas wat direct kan worden toegepast op een grote verscheidenheid aan stikstof-verbruikende instrumenten binnen de laboratorium omgeving.

Het assortiment bevat generatoren met een ‘kleine flow’, geschikt voor 1 toepassing of stikstofsystemen om een compleet laboratorium van stikstofgas te voorzien. Voor locaties die geen perslucht ter beschikking hebben biedt een generator uit de AviFluxx serie een oplossing. Deze systemen hebben ingebouwde compressoren en draaien volledig autonoom.

Bekijk de nieuwe range Avilo FLUXX-generatoren op www.avilo.nl/nieuws/nieuwe-range-laboratorium-generatoren

Geschreven door

Avilo Stikstof en Persluchtsystemen B.V.

Expert in gas generatie voor laboratoria Avilo is een leverancier van hoogwaardige stikstofgeneratoren en labgas-generatoren.Onze generatoren en op maat gemaakte installaties worden wereldwijd succesvol toegepast op uiteenlopende markten. Gespecialiseerd in gasgeneratoren, zijn wij in Nederland de... Lees meer