Nieuwe messenmolen Grindomix GM 200

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De standaardmolen voor homogenisatie van monsters in de voedingsindustrie is volledige opnieuw ontworpen en verder verbeterd.

De Grindomix is de perfecte molen om droge, olieachtige, vettige, zachte en taaie monstermaterialen te homogeniseren – voor analyseresultaten met minimale standaarddeviatie.

Het model GM 200 voor monstervolumes tot 700 ml is volledig herzien. Dankzij de krachtige aandrijving van 1000 W en de innovatieve Boost-functie, is de molen krachtig genoeg om zelfs moeilijke monsters zoals taai vlees met huis- of vezelplanten zeer snel en efficiënt te homogeniseren. De nieuwe GM 200 wordt bediend via een gebruiksvriendelijk 4.3’’ touch-display en maakt opslag mogelijk van 8 SOP’s en 4 programmareeksen.

De GM 200 is de eerste RETSCH molen die directe toegang biedt tot de nieuwe MyRETSCH web portal met een schat aan product- en toepassingsgerelateerde informatie zoals maalprotocollen, video’s, bedieningshandleidingen, tips & tricks enz. De gebruiker hoeft alleen de QR-code op het display te scannen om toegang te krijgen.

Nieuwe functies van de GM 200:

– Handige bediening via 4.3” touch display
– Homogenisatie van zelfs moeilijke samples binnen enkele seconden dankzij de krachtige aandrijving van 1000 W
– Boost-functie met 14.000 rpm vereenvoudigt verkleining van vezelachtige en plakkerige monsters
– Geheugen voor 8 standaard operationele procedures en 4 programmareeeksen.
– Rechtstreekse toegang tot MyRETSCH web portal met product- en toepassingsgerelateerde informatie

Geschreven door

Logo van:Nieuwe messenmolen Grindomix GM 200

Verder Scientific Benelux

Verder Scientific zet de standaard in high-tech wetenschappelijke apparatuur voor kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling van vaste stoffen. Toepassingsgebieden omvatten monstervoorbereiding en analysetechnieken. De befaamde Verder Scientific fabrikanten (Carbolite-Gero, Eltra, Microtrac-Retsch... Lees meer