Nieuwe GC-Workstations

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De GC-Workstations van KRSS zijn ergonomisch ontworpen om het gemakkelijker te maken een GC/MS te gebruiken. Deze speciaal gebouwde werkstations zijn beschikbaar voor alle grote bench-top GC instrumenten tot 450kg en gemaakt van duurzame materialen, waaronder een Trespa chemisch resistent werkoppervlak.

Bespaart kostbare labruimte
Kenmerken omvatten een uitschuifbare tafel voor toetsenbord en muis, montagebeugel voor lcd-scherm, ruimte voor de pc, oplosmiddelenkast, geluidreducerende behuizing voor de vacuümpomp en stopcontacten die samen tot 30% besparing in laboratorium ruimte opleveren. Gemonteerd op vast te zetten wielen kunnen de GC-Workstations met daarop de instrumenten tegen een wand of ander systeem worden geplaatst. Indien nodig kan het gehele systeem worden verplaatst voor onderhoud of verhuizing.
Magnetische toegangspanelen en een uitschuifbare vacuümpomplade zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de pomp en besturings-pc.

Stillere werkomgeving
Het GC-Workstation beschikt over een ingebouwd geluidonderdrukkingssysteem (MS-QuietBox II behuizing) voor de vacuümpomp die geluid vermindert met 15 db (A) (75%) en de pomptemperatuur reguleert met ingebouwde, thermische ventilatoren.

Handhaaf optimale pomptemperatuur
Automatische thermische ventilatoren passen hun snelheid aan de omgevingstemperatuur aan. Ontworpen om het energieverbruik en het geluidsniveau tot het minimum te beperken en optimale koeling te leveren wanneer dat nodig is.

Akoestisch en visueel alarm (op een batterij back-up)
De MS-QuietBox II is voorzien van een digitaal temperatuurdisplay met een batterij back-up en een akoestisch en visueel alarm.

Lees meericon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark