Nieuwe Eppendorf cell imaging consumables

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De nieuwe Eppendorf cell imaging consumables verbeteren optische prestaties voor microscopisch onderzoek van levende of gefixeerde cellen, gekweekte cellen op object- of dekglaasjes en experimenten in parallel of enkelvoud. De kwaliteit van deze gebruiksartikelen wordt gewaarborgd door het premium ontwerp in combinatie met een kwaliteitsborging tijdens de productie.

Tevens zijn alle cell imaging consumables voorzien van geavanceerde oppervlakte-eigenschappen om betrouwbare hechting en spreiding van cellen te ondersteunen. Deze gebruiksartikelen bieden: een innovatief ontwerp voor ergonomisch gebruik en optimale microscopische cel-observatie; goede oppervlakteprestaties voor hechtende cellen dankzij een innovatieve oppervlaktebehandeling; lage autofluorescentie en hoge lichtdoorlaatbaarheid voor verbeterde signaal-ruisverhouding.

Het is mogelijk samples aan te vragen om deze producteigenschappen te ervaren.

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer