Nieuwe bedrukbare GHS/CLP-labels

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Voldoen aan de wetgeving betreffende GHS/CLP-labeling was nog nooit zo eenvoudig dankzij Brady’s complete identificatieoplossingen voor chemicaliën op het lab. Zelfs de kleinste GHS/CLP-labels kunnen nu snel worden ontworpen en geprint. Daartoe heeft Brady nu ook zelfklevende, witte labels geïntroduceerd van 25 x 75 mm, die zijn voorbedrukt met vier rode ruiten. Met deze labels kunnen kleine chemische verpakkingen gelabeld worden conform de Verordening (EG) 1272/2008 betreffende de indeling, etikettering en verpakking van chemische stoffen in de Europese Unie. Met de toevoeging van een 25 x 75 mm label is het assortiment GHS/CLP-labels voor on-site printing nu compleet.

Het volledige assortiment GHS/CLP-labels is gemaakt van duurzame vinylfolie om leesbaar te blijven zelfs bij blootstelling aan diverse chemicaliën. De labels zijn bovendien bestand tegen temperaturen van –20 tot 75 °C.

Bedrukken kan met behulp van de handige Brady workstation GHS/CLP label app. U selecteert de chemische stof op naam of CAS-nummer en de app vult automatisch alle vereiste GHS/CLP-velden op het label dat geladen is in uw Brady-printer. Dit kan worden toegepast op de Brady BBP30, BBP31, BBP35 of BBP37 printers.

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark