Nieuw MultiVIEW magnetron ontsluitingssysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 3 januari 2023
Article image of: Nieuw MultiVIEW magnetron ontsluitingssysteem

SCP Science heeft een uniek, volautomatische magnetron ontsluitingstunnel gelanceerd; de MultiVIEW. SamplePrep voor de ICP-OES en/of ICP-MS analyse.

Bijzonder aan dit systeem is dat grote reeksen monsters die uiteenlopend van aard zijn achter elkaar ontsloten kunnen worden. Dit als monstervoorbewerking voor analyse met de ICP-OES of ICP-MS. Per individueel monster kan dan ook een andere temperatuur gestuurde methode worden toegewezen.

Dit is mogelijk omdat het systeem uitgerust is met 12 dynamische Microwave Cavities die per positie afzonderlijk regelbaar zijn. Iedere positie is uitgerust met een eigen magnetron en IR temperatuursensor.

Van alle 12 posities wordt real time weergave van temperatuur versus tijd getoond.

In combinatie met 4 AutoLOADER units is het mogelijk om tot 300 monsters automatisch achter elkaar te ontsluiten.

Het systeem wordt geleverd met een geïntegreerd 15” kleuren Touch Screen dat alle operationele parameters overzichtelijk in beeld brengt. Het scherm beschikt over een gebruiksvriendelijke intuïtieve interface die tijdens de run de ontsluitingsparameters laat zien en waarmee u de run op ieder moment kan wijzigen of stoppen.

Als het nodig is om in te zoomen op een afzonderlijk monster, dan kan dat. U kunt een monster op een volledig scherm bekijken met maximale details. Ter informatie wordt ook de intensiteit van de magnetron power weergegeven.

SCP Science wordt in Nederland gedistribueerd door Instrument Solutions.

Geschreven door

Logo van:Nieuw MultiVIEW magnetron ontsluitingssysteem

Instrument Solutions Benelux B.V.

Instrument Solutions is in 2000 opgericht en binnen de Benelux actief op de markt op het gebied van verkoop en service van analyseapparatuur en verbruiksmateriaal hiervoor.  Zij biedt met name oplossingen op het gebied... Lees meer