Nieuw – Compacte olievrije luchtcompressor AirComp200

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw – Compacte olievrije luchtcompressor AirComp200

Claind, Italiaanse producent van gasgeneratoren sinds 1979, heeft een nieuwe compacte luchtcompressor gelanceerd. Het heeft het vermogen van een industriële compressor, maar dan geschikt gemaakt voor het laboratorium. De compressor levert 180 Nl/minuut ultradroge olievrije perslucht dat geschikt is voor het voeden van alle stikstofgeneratoren. Ook geschikt voor algemeen gebruik.

Voor het lab is een laag geluidsniveau belangrijk en de AirComp 200 is dan ook stil (< 58 dB.)

Jarenlang heeft Claind de belangrijkste wensen van laboratoriumgebruikers geïnventariseerd en deze in AirComp200 geïntegreerd. Dit maakt deze AirComp 200 uniek.

Een aangenaam compacte, esthetische compressor die onder de labtafel geplaatst kan worden. Ideaal voor op het laboratorium.

De AirCop 200 heeft een hoge productiecapaciteit (190 Nl/minuut). Afhankelijk van de gewenste flow wordt de snelheid automatisch geregeld zodat in de meeste situaties maar een klein deel van de capaciteit wordt aangesproken. Het effect hiervan is:
-een laag elektriciteitsverbruik;
-een lagere motorbelasting waardoor een langere levensduur van de compressor
dat die onderhoudsarm is dankzij de variabele snelheid en lage temperatuur die vrij komt;
-een ingebouwde membraandroger zorgt voor ultradroge lucht (Outlet Dew Point -60°C).

Ten slotte is de AirComp 200 op afstand aanstuurbaar vanaf de PC of smartphone en kunnen Operating parameters real-time worden gemonitord.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw – Compacte olievrije luchtcompressor AirComp200

Instrument Solutions Benelux B.V.

Instrument Solutions is in 2000 opgericht en binnen de Benelux actief op de markt op het gebied van verkoop en service van analyseapparatuur en verbruiksmateriaal hiervoor.  Zij biedt met name oplossingen op het gebied... Lees meer