Nanocolor CZV-cuvettesten – ISO-conforme testresultaten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
67 bekeken 2 maart 2023
Article image of: Nanocolor CZV-cuvettesten – ISO-conforme testresultaten

Nanocolor CZV-cuvettesten zijn de eenvoudigste manier om fotometrisch het chemisch zuurstofverbruik (CZV) te bepalen, een van de belangrijkste totaalparameters voor de beoordeling van de kwaliteit van water en afvalwater. Hiervoor biedt Macherey-Nagel niet minder dan 13 verschillende tests en meetbereiken, waarvan er 7 voldoen aan DIN ISO 15705 en dus ook aan NEN 6633. Door Nanocolor CZV-cuvettesten te gebruiken, kunt u dus veilig voldoen aan internationaal erkende normen.

De testkits bevatten ronde cuvetten met voorgedoseerde reagentia, zodat gebruikers niet in direct contact komen met chemicaliën. Deze testkits zijn veilig in gebruik omdat er geen risico bestaat dat dichromaat of kwikdampen ontsnappen. Dit is getest en gecertificeerd door een onafhankelijk testlaboratorium.
ISO-gecertificeerde productie in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen en een constante kwaliteit van partij tot partij, betekenen dat onze fotometers geen nulmeting nodig hebben; een belangrijke tijd- en kostenbesparing voor onze gebruikers.

De analyse wordt uitgevoerd in apparaten zoals onze moderne spectrofotometer Nanocolor Advance. Naast betrouwbare meetresultaten maakt deze mobiele spectrofotometer indruk met zijn op pictogrammen gebaseerde menunavigatie en uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Storende troebelheden worden betrouwbaar gedetecteerd door de unieke nefelometrische troebelheidsdetectie (NTU-Check) waarbij de gebruiker wordt gewaarschuwd. Toekomstbestendige interfaces en vele andere nuttige functies ronden het pakket af en maken het instrument tot de ideale metgezel bij het dagelijkse laboratoriumwerk en bij de analyse van water en afvalwater.

Specificaties NanoColor icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nanocolor CZV-cuvettesten – ISO-conforme testresultaten

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer