Multi inzetbare fotometer voor diverse methodes

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
35 bekeken 31 januari 2023
Article image of: Multi inzetbare fotometer voor diverse methodes

OD600, McFarland en Bradford methodes uitvoeren met een eenvoudige en compacte fotometer. Dat is nu mogelijk met de DEN-600, dit instrument bestaat uit een optisch systeem met een golflengte van 600nm en een bandbreedte van 10nm. Het beschikt over een meetbereik van 0 tot 3.0 Absorptie en 0 -16.00 mcFarland, met een nauwkeurigheid van ±0.006 Abs en ±0.1 @ 0-8mcF. Hierdoor kan de DEN-600 ruim ingezet worden binnen verschillende vakgebieden.

Het instrument is uitermate geschikt als alternatief voor de spectrofotometer, die vaak voor deze methodes worden gebruikt. Omdat de DEN-600 naast een netsnoer ook met batterijen werkzaam is kan de deze gestationeerd worden in een biologische veiligheidskast, anaerobe kamer of uitgewisseld worden met andere laboratoria in uw pand. Bovendien maakt de sample houder het mogelijk om standaard cuvetten van 10 mm, reageerbuizen met een ronde bodem, conische flacons of falcon-buisjes op te nemen. Daardoor is het mogelijk de absorptie en troebelheid in Abs-, OD- of McF-eenheden te meten.

De USB-connectiviteit en DEN-software maken de overdracht, verwerking en berekening van gegevens, de softwarekalibratie voor de Bradford-eiwitbepalingsmethode of een aangepaste kalibratie voor een specifiek toepasbaar vat en aangepaste troebelheidsstandaarden mogelijk. Kortom: een eenvoudig instrument voor vele toepassingen.

Specs DEN-600icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Multi inzetbare fotometer voor diverse methodes

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer