Modulaire labs, kantoren, pilot plants en cleanrooms op Brightlands Chemelot Campus

151 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Modulaire labs, kantoren, pilot plants en cleanrooms op Brightlands Chemelot Campus

Stimuleert u innovatie op het gebied van materialen, chemie of biomedische technologie en bent u op zoek naar laboratoriumruimte, cleanrooms of kantoren? Brightlands Chemelot Campus biedt modulaire labs, kantoren, pilot plants en cleanrooms om innovatie mogelijk te maken op het gebied van farma, biomedische, chemische en (circulaire) polymeren.

Het unieke aanbod van Brightlands Chemelot Campus varieert van bestaande labs tot nieuw te bouwen faciliteiten, beginnend met 10 m² tot enkele duizenden m². Kies ervoor om een ​​lab of cleanroom te huren of te bouwen en sluit je aan bij de innovatieve biomedische, materialen- en chemiegemeenschap in Geleen.

Alle bestaande laboratoriumruimtes zijn verschillend en hebben een eigen indeling. Over het algemeen beschikken de laboratoriumruimtes over laboratoriumtafels met verschillende aansluitingen, zuurkasten, opbergkasten, nood- en oogdouches, brandblussers en een spoelbak met kraan.

Startups, MKB en corporates van binnen en buiten de campus die hun onderzoek en productie willen testen of opschalen zijn welkom om modulaire cleanrooms of labs te huren of te bouwen. Een combinatie van labs, cleanrooms en kantoren behoort ook tot de mogelijkheden.

Over LabForRent:
LabForRent is het meest efficiënte online platform waar vraag en aanbod van hightech faciliteiten bij elkaar komen.

Bekijk meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Modulaire labs, kantoren, pilot plants en cleanrooms op Brightlands Chemelot Campus

LabForRent

LabForRent biedt een online platform waarbij laboratoria labruimte kunnen huren en verhuren. Zo is LabForRent dé plaats waar vraag en aanbod naar laboratoria, clean rooms en andere R&D-faciliteiten elkaar treffen.... Lees meer