Mettler-Toledo aanwezig op WOTS 2016

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Van dinsdag 4 oktober tot en met vrijdag 7 oktober vindt de vakbeurs World of Technology and Science plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de beursdagen bent u van harte welkom op onze stand en kunt u rekenen op de know-how van onze specialisten. U kan ons vinden op standnummer 7A096 in hal 7.

Wij laten u hier graag kennis maken met onze balansen, massacomparatoren, pH-, ion- en geleidbaarheidsmeters, densiteits- en refractometers, titrators, UV/vis spectrofotometers, thermische analysesystemen, pipetten, controlegewichten, automatische labreactoren, in-situ reactie analyzers, automatische systemen voor pre- en postsynthese, enz. Bovendien zijn er op onze stand diverse aantrekkelijke promoties beschikbaar.

Ontdek ook onze primeurs:
Onze deskundigen praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen en oplossingen die Mettler toledo u kan bieden. Tijdens WOTS 2016 leert u alles over de nieuwste apparatuur binnen ons assortiment.

XPE balans
XPE analytische balansen bieden een uitstekende prestatie voor analytische wegingen en voldoen aan de hoogste vereisten voor veiligheid, efficiëntie en compliance gemak.

InMotion flex
Verbeter de testdoorvoer in uw lab met de InMotion Flex Autosampler met één rij. Sluit de Flex aan op de Excellence titrators, dichtheids- en refractometers voor een hogere productiviteit.

DSC
U kunt monsters meten met de meest gevoelige DSC die momenteel verkrijgbaar is – ideaal voor onderzoek naar allerlei materialen en effecten.

LabX software
Volledig nieuw software platform voor controle & aansturen van alle moderne laboratorium apparatuur en meest flexibele datamanagement in LIMS.

UV/VIS Spectrofotometers
UV/VIS Excellence spectrofotometers combineren een uitstekende optische prestatie op basis van FastTrack™ technologie en een intuïtieve One Click™ gebruikersinterface.

Bezoek Mettler-Toledo B.V. in Hal 7 op stand 7A096

Gratis beursbezoek:
Maak gebruik van de toegangscode 1206 en bezoek de beurs GRATIS

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark